У Сумському центрі первинної професійної підготовки «Академія поліції» Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ відбулися урочисті заходи з нагоди випуску поліцейських. 23 випускники, з яких три учасники АТО, – представники Сумської та Чернігівської областей, – пройшли курс навчання і наступного дня розпочнуть свою службу в практичних підрозділах Національної поліції України.

В урочистих заходах взяли участь викладацький склад, випускники та гості центру. З привітаннями та напутніми словами від імені ректора університету генерала поліції третього рангу Валерія Сокуренка виступив директор Сумської філії ХНУВС Сергій Лукаш.

Привітали слухачів із випуском директор центру підполковник поліції Вячеслав Драновський та заступник начальника управління патрульної поліції в Сумській області старший лейтенант поліції Володимир Микитенко. Вони побажали поліцейським успіхів у службі, вірності Присязі та Українському народу, оберігати мир і спокій жителів областей.

Також під час заходу всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять працівників правоохоронних органів, які загинули під час бойових дій.

Завершилися заходи проходженням урочистим маршем та фотографуванням на згадку.

«Академія поліції», м. Суми