Питанням підвищення іміджу вищих навчальних закладів та їх науковців через участь у міжнародних наукометричних рейтингах, у тому числі й за допомогою розвитку університетських репозиторіїв, були присвячені кілька конференцій та семінарів-тренінгів, які відбулися у вищих навчальних закладах Харкова наприкінці поточного навчального року. Учасниками семінарів стали і представники бібліотеки Харківського національного університету внутрішніх справ.

Головним доповідачем на одному із семінарів був керівник проектів «Наукова періодика України» та «Український індекс наукового цитування»  – Солов’яненко Д. В., який доповів про стан проектів та перспективу створення української асоціації видавців наукової періодики для об’єднання зусиль та інтеграції  наукових журналів (у т. ч. вузівських) до світового інформаційного наукового середовища.

З питань розміщення наукових публікацій в репозиторії ХНУВС (http://dspace.univd.edu.ua/xmlui/) пропонуємо звертатись до бібліотеки: 1 поверх, кім. 113, тел.: 739-82-12. e-mail: [email protected]

 

ВЗГ ХНУВС