Ректор Харківського національного університету внутрішніх справ Дмитро Швець з робочим візитом відвідав Кременчуцький льотний коледж – Авіаційну академію МВС України – та привітав його курсантів, студентів та колектив з Днем знань.

«Шановні першокурсники, курсанти, студенти, працівники славетного Кременчуцького льотного коледжу – Авіаційної академії МВС України! Вітаю вас із Днем знань та початком нового навчального року!

Це урочисте та хвилююче свято для всіх нас, яке нагадує про те, що кожен, незалежно від віку, все життя, повинен вчитися. Успішний той, хто ставить високі цілі і впевнено йде до них. 

Дорогі першокурсники, для отримання знань у вас є всі можливості. Керівництво держави, Міністерства внутрішніх справ, Національної поліції багато уваги приділяють підготовці кадрів, надають можливість розвитку матеріально-технічної бази. Сьогодні під прапором Харківського національного університету внутрішніх справ понад 8 тисяч курсантів, студентів та слухачів. Новий навчальний рік університет зустрічає, маючи потужний кадровий потенціал – 73 доктора та 332 кандидата наук, 55 професорів і 184 доцента. Ми раді, що до нашої великої університетської родини приєднався Кременчуцький льотний коледж. 

Переконаний, наші з вами здобутки, здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів в реалізації програми авіаційної безпеки нашої держави. 

Нехай енергія та прагнення до знань ніколи не покидають вас, а ваші професіоналізм, талант і патріотичні переконання завжди будуть на службі українському народу. 

Щиро вітаю вас, ваших рідних і близьких із святом. Бажаю міцного здоров’я, щасливої долі, нових звершень і перемог!

Слава Україні!».