Працівники відділу рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи університету на чолі з начальником відділу старшим лейтенантом поліції Романом Грековим провели профорієнтаційні заходи у м. Лозова Харківської області. Працівники університету поспілкувалися з начальником сектору кадрового забезпечення Лозівського ВП ГУНП в Харківській області майором поліції Валентином Волянюком, який відповідає за оформлення особових справ абітурієнтів, що бажають навчатися у ХНУВС за державним замовленням. Обговорювалися актуальні питання підготовки особових справ на наступний навчальний рік.

Щодо якісного відбору кандидатів на навчання представники університету також поспілкувалися з працівниками ювенальної превенції, які безпосередньо спілкуються з майбутніми абітурієнтами та знають їх особистісні якості.

Про університет, факультети та спеціальності, за якими готують майбутніх поліцейських, працівники вишу розповіли старшокласникам та їх батькам під час святкування Дня міста Лозова, а також надали профорієнтаційну та рекламну продукцію, де розміщено вичерпну інформацію про виш, про умови вступу до нього та переваги навчання.

ВЗГ ХНУВС