Відбулися урочистості з нагоди випуску слухачів магістратури факультету №6 Харківського національного університету внутрішніх справ. 158 випускників магістратури у галузях «Право», «Правоохоронна діяльність», «Психологія» та «Фінанси, банківська справа та страхування» отримали дипломи про повну вищу освіту, з яких 12 – з відзнакою.
У заході взяли участь ректор університету полковник поліції Дмитро Швець, перший проректор підполковник поліції Сергій Бортник, проректор Анатолій Клочко, декан факультету № 6 Оксана Брусакова. Поздоровити випускників із знаменною подією в житті прийшли їх батьки, рідні та друзі.
Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять захисників України та поклали квіти до пам’ятника воїнам, які загинули, захищаючи свободу та незалежність нашої держави.
Ректор університету Дмитро Швець привітав випускників і зазначив, що отримання диплому про вищу освіту є хорошим стартом у житті: «Це не просто диплом, це найвищий освітній рівень. Пам’ятайте, для вас починається новий етап життя. Етап більшої самостійності, але й ще більшої відповідальності, адже саме вам будувати заможну, демократичну, правову державу; вам жити у цій країні, і від вас залежить, якою вона стане у майбутньому. Бережіть добре ім’я університету, нехай його девіз «Знання. Закон. Честь» буде одним з головних принципів у вашій професійній діяльності!».
Від імені науково-педагогічного складу університету щасливої долі та здійснення усіх мрій побажала випускникам завідувач кафедри правового забезпечення господарської діяльності Ольга Гетманець.
Завершились урочистості виступом учасників художньої самодіяльності та фотографуванням на згадку про яскраві й незабутні роки навчання.

ВЗГ ХНУВС