До Всеукраїнського Дня бібліотек у Харківському національному університеті внутрішніх справ проводиться бібліотечний тиждень. З 24 вересня по 1 жовтня бібліотека чекає на університетську спільноту для участі у запланованих заходах. У рамках акції організовано кілька книжково-ілюстративних композицій «До бібліотеки з любов’ю!», на якій представлені подаровані  університетською спільнотою видання досвідчених вчених і тих, хто тільки починає свою наукову діяльність. З великою цікавістю юнаки та дівчата знайомляться з  розгорнутою книжково-ілюстративною експозицією «Раритетні видання з бібліотечних фондів ХНУВС», яка налічує понад 200 примірників. Демонструються нові надходження літератури до бібліотечного фонду. 

У рамках тижня також організовано акції «Друковане або електронне видання – в дарунок університетській бібліотеці!» і «Тиждень пробачення», коли курсанти і студенти можуть віддати свої бібліотечні борги без будь-яких санкцій.

Працівниками бібліотеки для відвідувачів підготовлено книжково-ілюстративну експозицію «Всесвіт, ім’я якому – Бібліотека», яка розповідає про сьогодення  бібліотек в різних країнах світу.

Відбувся і майстер-клас для користувачів бібліотеки з інформаційного пошуку. Відвідувачів ознайомили з електронними ресурсами бібліотеки, надали консультації з їх використання, продемонстрували можливості пошуку інформації в електронних базах даних бібліотеки за допомогою різних пошукових систем.

У «День відкритих дверей у бібліотеці» провідні фахівці бібліотеки провели екскурсію по відділах, книгосховищах бібліотеки, відповіли на всі запитання. 

Фахівці бібліотеки сподіваються, що протягом бібліотечного тижня юнаки та дівчата дізнаються для себе  багато нового та корисного.

 

ВЗГ ХНУВС