Доцентка кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету № 6 Василько Ірина взяла участь в онлайн-конференції «Податковий вибух: бухгалтерські новації, ПДВ, ФОП, відпускні та штрафи» та отримала відповідний сертифікат. Спікерами конференції виступили Сергій Дробоття, Тетяна Мойсеєнко, Мар’яна Кавин і Вікторія Величко.

Під час конференції було розглянуто актуальні теми: «Податкові різниці: зміни для платників податку на прибуток. Кому і як необхідно обґрунтовувати ділову мету»; «Новації в реєстрації ПН платниками ПДВ та зміни щодо «збиткового експорту», періоду звітності, пільг та реєстрації платників ПДВ»; «Податкові зміни для ФОПів: як визначати ліміт річного доходу, не втратити статус ФОПа, право на пільги з земельного податку, зміни у розрахунку витрат ФОПа»; «Акценти відпускних виплат та як карантин вплинув на розрахунок суми відпускних, як сплачується ЄСВ та податки і заповнюється звітність».

Конференція містила багато корисного матеріалу, який  буде використаний під час викладання навчальних дисциплін «Трудове право» та «Господарське право.

ВЗГ ХНУВС