У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбувся перший випуск студентів іноземного відділення. Двадцять вже колишніх студентів факультету № 6 (права та масових комунікацій), які навчалися за денною формою навчання за спеціальностями «Право», «Правоохоронна діяльність», «Кібербезпека» та «Психологія», – отримали дипломи бакалаврів.

У церемонії випуску взяли участь ректор університету Дмитро Швець, перший проректор Сергій Бортник, проректор Михайло Бурдін та декан факультету № 6 Оксана Брусакова.

З напутніми словами до випускників звернувся ректор вишу та вручив їм дипломи про вищу освіту. «Знання, досвід та навички, які ви отримали під час навчання, дадуть змогу впевнено почуватися в обраній професії», – зазначив Дмитро Володимирович та побажав випускникам міцного здоров’я, творчого натхнення, професійного становлення.

Декан факультету № 6 Оксана Брусакова побажала усім успіхів та запросила продовжити навчання у магістратурі університету.

Від імені випускників Сайохат Назрієва подякувала колективу університету за отримані знання, настанови, професійний досвід та підтримку.

Випуск відбувся згідно з усіма карантинними нормами.

ВЗГ ХНУВС