Для вступників до магістратури, які не змогли з тих чи інших причин скласти чи бажають перескласти єдиний вступний іспит (ЄВІ) з іноземної мови, 19 вересня поточного року проведуть спеціальну третю сесію. Відповідний наказ МОН опублікований 6 серпня 2020 року.

Як і минулого року, результати третьої сесії ЄВІ можна буде використати для вступу лише на контракт. Третя сесія – платна, вартість окремо визначатиме Український центр оцінювання якості освіти.

Реєстрація на третю сесію триватиме з 17 до 25 серпня, а сам іспит відбудеться 19 вересня 2020 року.

Реєстрація на третю сесію ЄВІ відбуватиметься за таким самим алгоритмом, що і на основну сесію.

До уваги вступників до магістратури та вступників на основі повної загальної середньої освіти!

Увага!  З 01 серпня вступники на основі повної загальної середньої освіти (для вступу на бакалаврат) та на основі СВО «бакалавр» (для вступу на магістратуру) мають можливість створити електронний кабінет вступника для подачі електронної заяви на вступ за кошти юридичних та фізичних осіб (контракт). Електронний кабінет вступника створюється на сайті http://ez.osvitavsim.org.ua/ та через створений електронний кабінет подається заява на вступ на обрану спеціальність.

Для полегшення роботи з електронними кабінетами для вступників розроблені спеціальні покрокові інструкції по роботі з системою для вступу на бакалавра та магістра:

Для вступу на бакалаврат;
Для вступу на магістратуру.

За інформацією щодо вступу звертайтеся до приймальної комісії університету :
61080, Україна, м. Харків, пр. Льва Ландау, 27
тел. (057) 73-98-300, (097) 680-13-53

ВЗГ ХНУВС