До університетської бібліотеки надійшли монографічні дослідження науковців Харківського національного університету внутрішніх справ, Донецького юридичного інституту МВС України та Національного університету «Одеська юридична академія».

Це – монографія Беспалової О. І. «Адміністративно-правовий механізм реалізації правоохоронної функції держави». В ній досліджено сутність адміністративно-правового механізму реалізації правоохоронної функції держави.

Питання взаємодії міста і держави, децентралізації державної влади розглянуто у праці Мельничука О.С. «Міська правова система: теоретичні та нормативні засади».

Хараберюш О. Я. у своїй монографії «Протидія контрабанді в Україні: оперативно-розшуковий аспект» надає загальну характеристику контрабанди як явища з позиції оперативно-розшукового забезпечення протидії цьому злочину.

Монографії стануть у нагоді науковцям, викладачам, студентам, курсантам – усім, хто займається вивченням  проблем розвитку сучасного права та правоохоронної діяльності. Видання увійдуть до колекції нової літератури, яка презентуватиметься  в університетській бібліотеці найближчим часом.

 

 ВЗГ ХНУВС