Відбулося позачергове тематичне онлайн-засідання наукового гуртка кафедри поліцейської діяльності та поліцейського адміністрування факультету № 3 Харківського національного університету внутрішніх справ, присвячене 26-й річниці створення університету.

Курсант 2 курсу факультету № 1 Володимир Урбан виступив із доповіддю про історію університету, визначні дати його розвитку та коротко охарактеризував напрями наукових досягнень видатних науковців.

Олена Єлісєєва – секретар наукового гуртка, курсантка 2 курсу факультету № 1, – розповіла про визначальну роль Харківського поліцейського вишу в системі закладів вищої освіти у підготовці висококваліфікованих працівників для Національної поліції.

Керівник наукового гуртка доцент кафедри поліцейської діяльності та публічного адміністрування факультету № 3 Вадим Селюков акцентував увагу на карантинних обмеженнях, викликаних епідемією CОVID-19. Розповів про важливість дотримання соціальних дистанцій та правил особистої гігієни як у повсякденному житті, так і під час виконання службових обов’язків.

Також було обговорено актуальність тем майбутніх досліджень курсантів, затверджено тези із пропозиціями щодо участі у наступних курсантських конференціях.

ВЗГ ХНУВС