Щиро вітаю рідний заклад вищої освіти – Харківський національний університет внутрішніх справ, керівництво, науковців, працівників, курсантів, студентів, слухачів, випускників і ветеранів із 26-річчям!

Шлях Університету – це добра слава та високі досягнення в освітній діяльності, науково-педагогічній роботі, національно-патріотичному вихованні. Працівники, професіоналізм яких спирається на потужну традицію підготовки юристів, здобули авторитет і визнання далеко за межами України. Неможливо переоцінити їх внесок у розвиток вітчизняних правової та правоохоронної систем.

Кожен, кому пощастило навчатися в нашому закладі освіти, із вдячністю згадує свою альма-матер. Підкреслюю «нашому», бо я є випускником найкращого закладу освіти МВС України – Харківського національного університету внутрішніх справ, багато років тут працював і стверджую: нам є чим пишатися, ми віримо, що попереду – нові звершення та нові перемоги.

Бажаю Університету нових перспектив, планів, творчих ідей, сміливих рішень, успіхів, розумних і допитливих курсантів та студентів, щоб наш Університет випустив ще багато чудових і талановитих фахівців своєї справи!

Усім миру, добра, здоров’я та нових звершень в ім’я України!

Голова Полтавської обласної
державної адміністрації,
доктор юридичних наук, доцент
Олег СИНЄГУБОВ