На кафедрі правового забезпечення господарської діяльності факультету № 6 ХНУВС, яка стала організатором Науково-творчого конкурсу з фінансової безпеки та фінансових розслідувань, підсумовано результати наукового змагання. Конкурс був направлений не лише на профорієнтаційну роботу з випускниками шкіл різних регіонів України, а також на підвищення їх фінансової грамотності. Такі інтелектуальні заходи є гарним стимулом для проведення наукових досліджень випускників, сприяють реалізації здібностей та популяризації досягнень фінансової науки.
До складу журі увійшли: декан факультету № 6 Оксана Брусакова, завідувачка кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету № 6 Ольга Гетманець та представники цієї ж кафедри – професорка Ірина Сєвідова, доцентка Вікторія Фурса, викладачка Ольга Сєвідова.
Компетентне журі перевірило 68 конкурсних робіт. За підсумками конкурсу призові місця вибороли:

І місце – Артем Дьолог;

ІІ місце – Анна Болдовська;

ІІІ місце – Олександра Ніколаєнко та Ульяна Зінченко.

У десятку кращих увійшли: Катерина Загоруйко, Данила Баркар, Вадим Чепель, Микита Курченко, Єлізавета Желтякова, Світлана Каменецька, Олександра Курись, Дмитро Годін, Анастасія Ємець, Денис Абеленцев.

За додаткові зусилля та надання відео до своєї конкурсної роботи окремо були відзначені: Дар’я Степаненко та Дар’я Мазепцева.

Усі учасники отримають сертифікати.

Вітаємо переможців Науково-творчого конкурсу з фінансової безпеки та фінансових розслідувань і бажаємо подальших успіхів, наукових звершень, натхнення в обраній справі, яскравих ідей і нестримної жаги до пізнання нового!

ВЗГ ХНУВС