В Університеті пройшов I етап ХVI Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, організований кафедрами українознавства та соціально-гуманітарних дисциплін факультету права та масових комунікацій.

Відбулося два тури. Перший тур, у якому взяли участь понад сто курсантів і студентів усіх факультетів, проводився як конкурс творів до Дня української писемності та мови. У другому турі, до якого пройшли 22 курсанти та студенти, учасники виконали сім різноманітних за складністю завдань,  де потрібно було виявити знання стилістики, граматики, орфографії, а також написати твір-мініатюру на запропоновані теми юридичного спрямування.

За результатами конкурсу журі визначило переможців. Ними стали: курсант ІІ курсу факультету з підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та кримінальної міліції у справах дітей Ольга Лижник – І місце, ІІ місце розділили курсант І курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства Ельвіра Кузьмиченко та студентка ІІІ курсу факультету права та масових комунікацій Дана Селезень, ІІІ місце розподілено між студенткою І курсу факультету права та масових комунікацій Наталією Слєпченко та курсантом І курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства Євгенією Семенюк.

 

ВЗГ ХНУВС