Доцент кафедри фундаментальних та юридичних дисціплин факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ Дар’я Гета провела профорієнтаційний захід із учнями10 та 11 класів Куп’янської загальноосвітньої школи № 6, де зустрілася з адміністрацією школи та передала для старшокласників інформаційні матеріали про порядок і умови вступу до університету.

Дар’я Гета розповіла школярам про перспективи, форми навчання, а також переваги отримання вищої освіти у Харківському національному університеті внутрішніх справ. Вона ознайомила випускників зі спеціальностями, за якими здійснюється підготовка фахівців, пояснила правила вступу до університету, розповіла про роботу наукових гуртків і спортивних секцій. Старшокласникам був продемонстрований інформаційний відеоролик про університет. Також було акцентовано увагу на тому, що в університеті діють підготовчі курси для тих, хто бажає краще підготуватися до ЗНО.

Також хлопці та дівчата були запрошені до участі в олімпіаді «Юний правознавець», яка буде проведена факультетом №6 дистанційно.

ВЗГ ХНУВС