Доцент кафедри кримінального процесу, криміналістики та експертології факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ, кандидат юридичних наук, доцент Олена Соловйова пройшла онлайн курс підвищення кваліфікації для педагогічних працівників «Мистецтво викладання», розміщений на сайті Освітнього Хабу міста Києва та отримала про це сертифікат.

Під час навчання було розглянуто п’ять модулів курсу: «Організація освітнього процесу», «Хто потрібен сучасним учням та студентам?», «Емоційний інтелект для освітян», «Як досягти значних результатів у процесі викладання», «SCORM-курси».

Онлайн-курс надав можливість вдосконалити свої загальні та фахові компетентності. Також підготував до трансформації системи освіти України та формування нової парадигми процесу викладання у відповідності до сучасних вимог суспільства та концепції Нової Української Школи.

Результатом підвищення кваліфікації є обізнаність про корисні інструменти, які можна використовувати для формування позитивного іміджу закладу освіти, у процесі викладання та ефективного використання сучасних технологій в освітньому процесі.

ВЗГ ХНУВС