Представники науково-педагогічного складу кафедри поліцейської діяльності та публічного адміністрування факультету № 3 пройшли онлайн-курс «Я знаю гендер», який був наданий ООН Жінки через платформу масових відкритих онлайн-курсів Prometheus.

Під час курсу розглядалися теми: «Почнемо з гендерних питань», «Розширення прав і можливостей жінок і дівчат», «Стать, гендер і гендерна ідентичність», «Компоненти побудови гендеру», «Гендерний розподіл праці», «Гендерні ролі», «Гендерна нерівність», «Витоки нерівності», «Гендерне розмаїття», «Гендерні стереотипи», «Гендерна дискримінація», «Насильство щодо дівчат та жінок», «Гендерно зумовлене насильство та насильство щодо жінок», «Гендерна рівність та гендерна рівноправність», «Розширення прав і можливостей жінок», «Чоловіки за гендерну рівність», «Гендерний мейнстрімінг».

Отримані знання сприятимуть підвищенню професійного рівня та будуть застосовані у науково-педагогічній діяльності. За результатами участі у дистанційному курсі отримано відповідні сертифікати.

ВЗГ ХНУВС