Відбулося перше в 2021 році засідання наукового гуртка кафедри кримінального процесу, криміналістики та експертології факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ, яке було присвячено підбиттю підсумків роботи за другий семестр 2020 навчального року. Засідання наукового гуртка відбулося в режимі онлайн з використанням програмного забезпечення для проведення відео конференцій Zoom під головуванням доцента кафедри кримінального процесу, криміналістики та експертології, кандидата психологічних наук, доцента Світлани Лозової.

Під час керівник гуртка Світлана Лозова поінформувала присутніх про результати роботи гуртка у 2020 році. Підготовлено було шість тез доповідей, опублікованих у збірнику всеукраїнської науково-практичної конференції «Кримінальний процес та криміналістика: сучасний стан та перспективи», що відбулася в Харківському національному університеті внутрішніх справ. Робота студентки Іванни Свиноус «Використання ДНК-аналізу для ідентифікації невпізнаних трупів» пройшла до ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт МОН України у галузі знань «Право».

Під час засідання гуртка студентка Аліна Терещенко виступила із доповіддю «Підробка документів зі спеціальними засобами захисту». Доповідь викликала жвавий інтерес. Аліна розповіла про основні способи підробки документів, їх ознаки, особливості виявлення, а також про специфічні засоби захисту документів від підробок.

ВЗГ ХНУВС