Курсант 4 курсу факультету № 2 Харківського національного університету внутрішніх справ Владислав Степаненко за високі здобутки в науці, творчості, спорті, громадському житті відзначений стипендією Харківського міського голови «Обдарованість» для дітей та молоді у 2020/2021 навчальному році.

Протягом начального року Владислав Степаненко брав активну участь у громадському житті університету та волонтерській діяльності, був переможцем міжнародних, всеукраїнських, регіональних наукових конкурсів та олімпіад, має більше 30 публікацій у збірниках наукових праць. Науковим керівником Владислава є т.в.о. начальника відділу організації наукової роботи доктор юридичних наук, доцент Володимир Чумак.

Стипендію запроваджено з метою підтримки обдарованої молоді, створення умов для виховання інтелектуальної та творчої еліти міста і спрямована на стимулювання дітей та молоді на досягнення високих результатів у навчанні, фізичній культурі та спорті, творчих здобутків у науково-дослідницькій діяльності, літературі та мистецтві.

Прізвища нагороджених стипендією Харківського міського голови «Обдарованість» вносяться до міської книги «Обдарована молодь 2020/2021 навчальний рік».

ВЗГ ХНУВС