Доцентка кафедри кримінального процесу, криміналістики та експертології факультету № 6 кандидат психологічних наук, доцент Світлана Лозова, доцентки кафедри криміналістики, судової експертології та домедичної підготовки факультету № 1 кандидати юридичних наук, доцентки Світлана Книженко і Тетяна Матюшкова взяли участь в інтерактивних освітніх заходах – ХVІI Міжнародній школі-семінарі «Сучасні педагогічні технології в освіті», що відбулася в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут».

Школа-семінар спрямована на підвищення ефективності професійної діяльності у сфері освіти та обмін досвідом щодо використання сучасних педагогічних методик між освітянами.

Під час заходу відбулося проведення педагогічних майстерень, STEM–лабораторій, майстер-класів, ділових ігор, тренінгів, дискусій, демонстрацій, презентацій, мета яких – формування, розвиток і вдосконалення особистісних професійних компетентностей (організаторських, творчих, лідерських, комунікативних тощо).

За результатами проведення Міжнародної школи-семінару Світлана Лозова, Світлана Книженко і Тетяна Матюшкова отримали сертифікати щодо підвищення кваліфікації (15 годин – 0,5 кредита ECTS). Отримані компетенції та навички будуть використані в навчальному процесі під час проведення занять з курсантами та студентами.

ВЗГ ХНУВС