Практичні заняття є невід’ємною складовою процесу підготовки майбутніх фахівців зі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» на факультеті № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ.

Професором кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету № 6 Іриною Сєвідовою було організоване виїзне заняття для студентів, які навчаються за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування», до Харківського міського центру зайнятості.

Студенти познайомилися з основними напрямами діяльності центру зайнятості, отримали практичні навички для складання власного резюме, та можливістю створення відео-резюме у студії міського центру зайнятості. На захід було запрошено роботодавця – начальника регіонального відділення одного з банків, який провів бесіду зі студентами. Він продемонстрував студентам як відбувається співбесіда, ставив запитання, розповів історію свого успіху.

Проведення таких занять надзвичайно важливі для підготовки майбутніх фахівців зі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».

ВЗГ ХНУВС