Доцентка кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету № 6 Ірина Василько прослухала онлайн серію майстер-класів на тему «Зміни в КЗпП: е-трудові, електронне ознайомлення та дещо про щорічні відпустки» та отримала відповідні сертифікати.

Лекторами майстер-класів виступили – кадровий аудитор, експерт з питань трудового права та кадрового діловодства Лідія Басмат; фахівець з управлінського обліку та бюджетування, експерт із трудового права та оплати праці Тимур Алієв; шеф-редактор Kadroland.com, експерт із трудового права та кадрового обліку, професійний консультант ТОП-10 компаній Тетяна Мойсеєнко.

Учасники онлайн-заходу розглядали наступні теми: «Як ознайомити працівника з КД і ПВТР? Електронні можливості та зміни вже у КЗпП», «Відпустки за роботу на комп’ютері, за ненормований день і не тільки. Як оформити та кому надати», «Трудові книжки: паперові та електронні. Усі новації 2021 року».

Серія майстер-класів містить багато корисного матеріалу щодо практичних знань, роботи з трудовим законодавством та ведення кадрових документів, який  є невід’ємною частиною викладання та вивчення навчальних дисциплін кафедри, і буде застосовуватись у навчальному процесі.

ВЗГ ХНУВС