У Харківському національному університеті внутрішніх справ за допомогою платформи ZOOM відбувся День відкритих дверей. У заході взяли участь: перший проректор університету полковник поліції Дмитро Швець, помічник ректора Віктор Слиш, заступник відповідального секретаря приймальної комісії Марина Давидова, декани усіх факультетів та їх заступники. До заходу підключилися 70 локацій з Волинської, Рівненської, Тернопільської та Харківської областей. В онлайн-зустрічі також взяли участь представники секторів організації відбору та проведення атестування поліцейських управлінь кадрового забезпечення Ілона Бурковська ГУНП в Волинській області, Юлія Величко ГУНП в Рівненській області та Віра Мотелюк ГУНП в Тернопільській області.

Учасників зустрічі ознайомили з умовами вступу та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції України, відповіли на численні запитання представників секторів організації відбору та проведення атестування поліцейських управлінь кадрового забезпечення. Учнів старших класів та їх батьків цікавили питання щодо термінів вступу до Харківського національного університету внутрішніх справ у 2021 році, перспектив працевлаштування після закінчення вишу.

Представники університету дали вичерпні відповіді на всі запитання. Завершуючи зустріч, Дмитро Швець побажав майбутнім абітурієнтам успіхів у складанні ЗНО та успішного вступу до ХНУВС.

Переглянути захід можна за посиланням: https://youtu.be/PDHZUEXVOt8

ВЗГ ХНУВС