Представники Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ – голова циклової комісії природничих дисциплін кандидат технічних наук доцент Яна Долударєва та викладачі Світлана Грибанова, Оксана Гусарова, Надія Подгорних, Вікторія Дятловська, Людмила Пилипенко та Андрій Сіора – взяли участь у Всеукраїнському відкритому онлайн-уроці «Ефективні рішення Google для оптимізації освітнього процесу онлайн», що був приурочений до Європейського тижня цифрової грамотності та спрямований на розвиток навичок працівників освітньої сфери у користуванні безкоштовними додатками Google.

Всеукраїнський онлайн-урок організований компанією Google Україна спільно з Міністерством цифрової трансформації та Міністерством освіти та науки. У заході взяли участь вчителі шкіл, викладачі закладів вищої освіти, працівники департаментів освіти.

Всі учасники успішно склали тест від сертифікованого тренера Google про найважливіші цифрові інструменти, що допомагають у роботі освітян, і без яких вкрай складно налаштувати ефективний процес у час дистанційної освіти. За його результатами вони отримали сертифікати, видані програмою «Дія. Цифрова Освіта» спільно з Академією цифрового розвитку.

КЛК ХНУВС