У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбувся випуск 57 слухачів курсів первинної професійної підготовки поліцейських інституту післядипломної освіти за професією – поліцейський, спеціалізацією – органи досудового розслідування, кваліфікацією – слідчий, дізнавач.

Після урочистого внесення Прапора університету присутні хвилиною мовчання вшанували патріотизм, мужність, вірність та героїзм тих, хто віддав своє життя за єдність та незалежність України, беручи участь у операції об’єднаних сил і поклали квіти до пам’ятника правоохоронців, які загинули під час виконання службових обов’язків.

Довідки про успішне закінчення курсів первинної професійної підготовки слухачам вручили ректор університету Валерій Сокуренко та проректор Сергій Бортник. Вітаючи випускників, ректор університету зазначив: «Ви отримали знання та навички, які допоможуть вам у службовій діяльності. Робіть усе, щоб громадяни відчували себе захищеними й у безпеці. Завжди будьте на боці закону! Служіть так, щоб вас поважали люди та оберігав Господь Бог!».

За традицією було відзначено кращого науково-педагогічного працівника інституту післядипломної освіти. За професіоналізм, науковий та творчий підхід до викладання, об’єктивність і принциповість вимпел було вручено Сергію Захарченку.

Від імені випускників за знання та досвід, отримані під час навчання, керівництву та колективу університету подякував Владислав Скляров і запевнив, що будуть гідно нести службу в лавах Національної поліції України, захищаючи права та свободи громадян.

ВЗГ ХНУВС