Старший викладач кафедри криміналістики, судової експертології та домедичної підготовки факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ майор поліції Катерина Пензєва провела профорієнтаційну бесіду у режимі відеоконференції з учнями 11 класу Красноградського ліцею № 2 Красноградської міської ради Харківської області.

Під час зустрічі майбутнім абітурієнтам була надана інформація про умови вступу до університету, факультети та спеціальності, за якими готують фахівців у ХНУВС. Викладач розповіла про можливість електронної реєстрації кандидатів на навчання через портал Національної поліції (osvita.np.gov.ua), звернула увагу на необхідність оформлення особової справи кандидата на навчання через звернення до рекрутингового центру Національної поліції за місцем реєстрації (проживання). Відповіла на запитання учнів про умови навчання, побуту та дозвілля курсантів і студентів Харківського національного університету внутрішніх справ.

Майбутні випускники дізналися про можливості реалізації власного потенціалу в науковій, творчій і спортивній діяльності, а також були ознайомлені з перевагами отримання вищої освіти у ХНУВС, перспективами подальшого працевлаштування випускників вишу.

 

ВЗГ ХНУВС