На кафедрі адміністративного права та процесу факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ відбулося чергове засідання наукового гуртка за темою «Реформування системи органів публічного адміністрування в Україні».

Зустріч була присвячена підведенню підсумків роботи наукового гуртка за 2020–2021 н. р. та обговоренню напрямів роботи на наступний рік. Керівник наукового гуртка доцент кафедри, кандидат юридичних наук, полковник поліції Ірина Казанчук акцентувала увагу учасників гуртка на пріоритетних напрямах модернізації публічного адміністрування в умовах децентралізації, проаналізувала сучасний стан функціонування Національної поліції України в системі органів публічного адміністрування. Окрему увагу Ірина Казанчук звернула на сучасні виклики та принципи, на яких ґрунтується реформа місцевого самоврядування в Україні та перспективах розвитку публічної служби.

Під час засідання також було відзначено курсантів, які вели активний науковий пошук, готували конкурсні наукові роботи, а також доповіді до участі у науково-практичних конференціях протягом усього навчального року. Серед них – Аліна Котелевець, Андрій Топчій, Онисія Татаренкова, Ілля Титаренко, Володимир Урбан, Вадим Рушиц, Вікторія Колесникта інші.

Наприкінці засідання керівник гуртка подякувала членам гуртка за плідну працю та побажала успіхів у подальшій науковій роботі.

ВЗГ ХНУВС