Доцентка кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету № 6 ХНУВС кандидат юридичних наук Ірина Василько пройшла онлайн курс підвищення кваліфікації «Персональна ефективність» та отримала відповідний сертифікат.

Наш світ змінюється зі швидкістю світла. Те, що здавалося б аксіомою ще вчора, сьогодні – застарілий підхід. Інформації стає так багато, що ми не встигаємо все обробити. Інтернет, телебачення, друзі, колеги – кожен з них прагне нашої уваги, але як встигнути бути продуктивним на роботі, приділяти увагу родині та ще знаходити час для себе, для свого розвитку, на власні хобі та бажання?

Курс «Персональна ефективність» допоміг його учасникам досягти балансу в житті та успіху з найменшими енерговитратами.

Викладачами (тренерами) курсу виступили: в ролі головного спікера та керівника проєкту Марія Гусак; керуючий партнер і виконавчий директор Бізнес Академії "4SMART'', спеціаліст з управління проєктами та впровадження інструментів систематизації бізнесу, керуючий партнер освітнього проєкту «SmartBusiness. Перезавантаження» Егіне Волошина; професійний нетворкер, засновник контент-студії KVikStudio, президент JCI Youth Віктор Коваленко.

Під час навчання розглянуті наступні модулі курсу: «Створення цілей і планування», «Пріоритети», «Практичні технології тайм-менеджменту», «Вектори розвитку особистості», «Нетворкінг як основа успіху», «SCORM», «Тайм-менеджмент».

ВЗГ ХНУВС