Дата проведення: 28 вересня – 2 жовтня 2020 року

Місце проведення: регіон Бонн, Німеччина

Мотивацією створення проєкту співпраці «Робота з молоддю задля протидії насильницькій радикалізації та екстремізму», стало поширення молодіжного радикалізму, застосування насильства, мови ненависті, злочинів ненависті, ксенофобії, пропаганди, нападів на мігрантів, політичного та релігійного екстремізму та терористичних атак. Проєкт спрямований на різні заходи з обговорення основних причин та факторів, що ведуть до прийняття радикальної ідеології та використання насильницьких методів.

Метою заходу є заохочення та підтримка проєктів, орієнтованих на роль роботи з молоддю у просуванні стійкості громади в рамках програми Erasmus + Youth in Action та програми Європейського корпусу солідарності.

Захід буде відкритим простором для знайомства з іншими професіоналами, які працюють у тій же чи подібній галузі, для спільного дослідження потенційних ідей сумісних проєктів, для створення якісних партнерських стосунків, спільних проєктів та подання заявок на отримання грантів.

Захід, також, надає простір для того, щоб учасники ділилися практикою та ресурсами по роботі з молоддю та молодими працівниками, які беруть участь у запобіганні насильницькій радикалізації, для створення міжнародних робочих груп для майбутньої співпраці і підтримки та для створення нових мереж майбутніх проєктів.

Кінцевий термін подачі заявок: 2 серпня 2020 року

 

Джерело: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/match-exchange-develop-youth-work-against-violent-radicalisation-and-extremism-partner-building-activity.8810/