Дата та час проведення: 24 липня 2020 року, 16.00

Проект «Наукова і освітня дипломатія університету» від Школи молодого українського дипломата Бізнес-школи Інституту міжнародних відносин КНУ ім. Т. Шевченка продовжується онлайн зустріччю з доктором економічних наук, доцентом кафедри світового господарства і міжнародних економічних відносин ІМВ КНУ ім. Т. Шевченка ОЛЕКСІЄМ АНАТОЛІЙОВИЧЕМ ЧУГАЄВИМ – заступником адміністративного координатора, експерта ЦЕНТРУ ДОСКОНАЛОСТІ ЖАНА МОНЕ.

Тема онлайн-зустрічі: «НАУКОВА ДІЯЛЬНІСТЬ В РАМКАХ ГРАНТОВИХ ПРОЕКТІВ ЄС»

Онлайн лекція відбудеться у форматі zoom - конфереції. Подробиці за посиланням https://www.facebook.com/events/872368946586633/

Центр досконалості Жана Моне ІМВ КНУ ім. Т. Шевченка створений за підтримки Програми Європейського Союзу European Union - EU ЕРАЗМУС+. Erasmus+

Діяльність Центру спрямована на реалізацію проекту «Поглиблений розвиток європейських студій в Україні: міждисциплінарний підхід».

Завданнями Центру є: сприяння розвитку освітньо-наукової діяльності, а також удосконалення процесів викладання, обміну думками і досвідом щодо функціонування ЄС в економічній, політичній, правовій та комунікаційній сферах; поширення та роз’яснення даних щодо Угоди про Асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським Співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони; розширення взаємодії з різними групами українського суспільства з метою популяризації знань про діяльність ЄС.

Центр сприяє дослідженням і дискусіям про сучасні тенденції розвитку ЄС, європейську політику щодо Східної Європи з акцентом на відносинах ЄС – Україна, а також залученню різних цільових груп за межами Інституту міжнародних відносин до отримання додаткової фахової інформації щодо функціонування ЄС в економічній, політичній, правовій та комунікаційній сферах.

Джерело: https://www.facebook.com/events/872368946586633/