Під час молодіжного обміну “EnvironMental Food Heritage” учасники дізнаються більше про історію екологічної місцевої веганської їжі та того, як вона пов’язує нас із попередніми поколіннями. Вони будуть досліджувати рослинні рецепти місцевих культур країн-учасниць, та обмінюватися ними.
Учасники будуть збирати рецепти, готувати разом та створять наприкінці проєкту кулінарну книгу, яка міститиме веганські рецепти та історії різних культур.
Де? Perugia, Italy
Коли? 2- 13 червня
Фінансування:
- проєкт фінансується програмою Erasmus+. Витрати на проїзд (туди-назад) покриваються на 100% у межах 275 євро;
- харчування та проживання буде забезпечено протягом всього проєкту - 100%;
- членський внесок (лише для підтверджених учасників) - 30 євро (50% йде на підтримку ЗСУ).
Вимоги:
- бути віком 18 - 30 років;
- зацікавленість ​​у темі проєкту;
- принаймні мінімальний рівень володіння англійською мовою.
Подати заявку: https://bit.ly/43fZUsR
Дедлайн: 15 квітня
https://scontent.fhrk2-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/339277060_1731027557315931_277209658200672572_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=ZXm2DxyrEowAX_rC3mk&_nc_ht=scontent.fhrk2-1.fna&oh=00_AfA0JcQD49FVy5-hF1i4ndC4nBNMi3ObwcCubtcrV706_Q&oe=643BDEC5
Джерело: https://www.facebook.com/uagrant