Дата проведення: 13 – 16 жовтня 2020 року

Місце проведення: Вільнюс, Литва

Форум збирає експертів, тренерів з країн Східного партнерства, країн Балтії та інших регіонів.

Зустріч організована Центром досліджень Східної Європи за підтримки Національного фонду демократії, Шведського інституту та Посольства Швеції в Вільнюсі.

Ключові теми форуму: демократія, права людини та свобода слова, місцеві громади та співпраця нового покоління молодих професіоналів у регіонах Східного партнерства та Балтійського моря.

Хто може подати заявку? Мотивовані молоді професіонали Естонії, Латвії, Литви, Білорусі, Молдови, Грузії, Росії, України, Вірменії та Азербайджану, чия професійна діяльність та особисті цілі пов’язані з удосконаленням засобів масової інформації, науковців та аналітичного середовища у відповідних країнах та регіоні.

Що пропонує Vilnius Young Leaders Meeting? Окрім можливості зустрітися та вчитися у провідних діячів журналістики, сфери комунікацій, закордонних справ та безпеки – а також один у одного, організатори форуму забезпечують:

  • Проживання з 13 по 17 жовтня (до 4 ночей) на умовах двомісного розміщення;
  • Харчування;
  • Перевезення в обидва кінці (за винятком учасників з Литви);
  • Візова підтримка, якщо потрібно.

Дедлайн: 31 серпня 2020 р. (23:55 литовський час (EEST, UTC + 03:00)).

 

Джерело: http://www.eesc.lt/en/2020/07/21/call-for-applications-for-the-3rd-vilnius-young-leaders-meeting/?fbclid=IwAR1NApK1fXAgwEt_dAzgmEe9-BlwL8YkVsvxsr4VF02ICeH-UU8ynBgPJ2U; https://unistudy.org.ua/vilnius-young-leaders-meeting/