Шановні колеги!

Докторська школа "Кримінальні науки та публічне право" Академії "Штефан чел Маре" Міністерства внутрішніх справ Республіки Молдова щиро запрошує Вас взяти участь у 6-й Міжнародній науковій конференції "Запобігання та протидія злочинності: проблеми, вирішення та перспективи".

Конференція запланована на 25 квітня 2024 року і пройде в гібридному форматі, з презентаціями румунською та англійською мовами.

У конференції візьмуть участь професори, наукові керівники та здобувачі ступеня доктора філософії, магістранти, а також інші представники академічних кіл та фахівці з різних галузей, зацікавлені в інтерактивному підході до актуальних та нагальних питань запобігання та протидії злочинності, особливо транснаціональній злочинності.

Матеріали, представлені на науковій конференції, будуть опубліковані у спеціальному випуску науково-практичного журналу "Право і життя", віднесеного до категорії "С" та індексованого в міжнародній базі даних "CEEOL". https://www.academy.police.md/reviste/legea-si-viata

Вартість участі:

- Плата за участь та публікацію наукових повідомлень/доповідей не стягується.

Дедлайни:

- 25 березня 2024 року - реєстрація наукової статті шляхом надсилання анкети учасника та короткий зміст роботи на електронну адресу: [email protected] або [email protected]

- 8 квітня 2024 р. - надсилання статті в остаточному форматі (документ Word), з дотриманням вимог до технічного редагування.

- 20 квітня 2024 року - повідомлення про прийняття/відхилення роботи організаторами. Роботи, які не відповідатимуть вимогам до технічного оформлення, до розгляду не приймаються.

Додаткова інформація за адресою: https://www.academy.police.md/scoala-doctorala

Контактні дані: Мотпан Віктор, головний спеціаліст Докторської школи "Кримінальні науки та публічне право" Академії "Штефан чел Маре" Міністерства внутрішніх справ Республіки Молдова, Тел. /Viber: +37368375775, email: [email protected]

За більш детальною інформацією звертайтеся до відділу міжнародного співробітництва ([email protected]).