Тренінговий курс для молодіжних працівників та працівниць, молодіжних лідерів та лідерок, які безпосередньо працюють з молоддю у мальовничому селі Стіна 29-30-31 березня.

Треніг буде присвячений методології YOCOMO - Сompetence Model for youth workers - модель компетенцій для молодіжних працівників/працівниць, які працюють на локальному рівні та у міжнародному контексті.

Ми сконцентруємось на компетенції - ‚Фасилітування навчального процесу‘ та мистецтву фасилітування, розглянемо різні аспекти цієї компетенції від знань, навичок, ставлень до цінностей та поведінкових проявів. Ми спробуємо ‚experiential learning‘ - освіта через досвід та будемо вчитись само-рефлексії та методам рефлексії у групі.

А також розглядатимемо Модель компетенцій через призму холістичного підходу, де ми будемо задіювати тіло, розум, відчуття... Ми будемо вчитись розширювати наш простір креативності та ‚out of the box‘ thinking коли плануємо заходи, заняття, проєкти і як створювати безпечний простір під час проведення активностей та заходів.

Подивимось та відчуємо наші сильні сторони, визначимо напрямки розвитку.

Тренінговий курс слугуватиме прототипом МІЖНАРОДНОГО ТРЕНІНГУ, але у скороченому форматі. Тому Тренінг проходитиме Англійською Мовою.

Заповнюйте заявку (https://forms.gle/pk9u5qZRKegzeY9u6)

Джерело: https://www.facebook.com/tviyspace