Місце: Salovci, Slovenia

Дати: 21 - 30 червня

Дедлайн: 14 травня

Фінансові умови: Проєкт фінансується програмою Erasmus+. Витрати на проїзд (туди-назад) покриваються на 100% у межах 275 євро. Харчування та проживання буде забезпечено протягом всього проєкту на 100%

Членський внесок (лише для підтверджених учасників) - 30 євро.

Ідея цього проєкту була продумана і прописана учасниками української команди попереднього молодіжного обміну! На самому проєкті допомагати фасилітувати процес будуть Дарина та Маргарита!

Молодіжний обмін “Inside Out - Exploring Emotional Intelligence” спрямований на покращення здатності учасників розпізнавати, розуміти та ефективно керувати своїми емоціями, одночасно покращуючи комунікативні навички, дозволяючи чітко та емпатично виражати свої почуття та глибше розуміти інших.

Діяльність проєкту буде різноманітною, і учасники матимуть можливість насолодитися різними методологіями неформальної освіти. Цей проєкт також є чудовою можливістю для молоді дізнатися про інші країни, культури, мови, розширити свій кругозір та отримати нові ідеї на майбутнє.

Профіль учасника:

- 16-30 років

- принаймні мінімальні знання англійської

- вмотивованість, бажання налагоджувати комунікацію та заводити нові знайомства

Детальний опис проєкту - https://drive.google.com/file/d/1QnZI6VNNBIlr4-nj2d2_UYBRoQOyqWr1/view?usp=drive_link (інфопак)

Щоб подати заявку на проєкт, заповніть форму участі - https://forms.gle/rp2BeUPGiy4a5ScY6!


Джерело: https://www.facebook.com/stella.youth