Факультет правничих наук Могилянки спільно з німецькими партнерами оголошує конкурс на участь у щорічній літній школі «Право в Німеччині».

онлайн

із 1 по 19 липня

реєстрація за посиланням: https://forms.gle/5cje4rhifAVeTYKf8

Реченець заповнення аплікаційної форми — 18 червня.

Участь у школі є безкоштовною.

Цільова аудиторія: викладачі, аспіранти та студенти старших курсів вищих юридичних навчальних закладів і юридичних факультетів закладів вищої освіти.

Ідея літньої школи «Право в Німеччині» полягає в популяризації права ЄС в Україні, зміцненні зв’язків із європейськими партнерами, а також знайомстві слухачів школи з німецькими методиками викладання права. Упродовж першого тижня учасникам пропонується інтенсивний курс вдосконалення німецької мови для правників. Наступні два тижні присвячені власне вивченню німецького права разом з кращими німецькими викладачами та юристами-практиками. Найкращі випускники школи матимуть можливість взяти участь у німецько-українсько-польському тристоронньому науковому семінарі.

За умови успішного складання підсумкового іспиту учасники отримають сертифікат.

Літня школа проводиться щорічно з 2007 року, її організовує факультет правничих наук Могилянки в співпраці з Гейдельберзьким університетом, університетом м. Майнц та за підтримки Німецької служби академічних обмінів (DAAD).

Детальніше про школу на сайті: http://law.ukma.edu.ua/summer/recht-in-deutschland/


Джерело: https://t.me/kmalaw