В Україні презентували навчальну платформу BecomingX Ukraine, яка надає українцям безплатний доступ до інтерактивних курсів про цифрові технології та працевлаштування, а також до бібліотеки уроків для школярів та вчителів. Користувачі платформи зможуть опанувати нові навички, почувши про досвід українських та світових знаменитостей, серед яких Джулія Робертс, Ченнінг Тейтум, Андрій Шевченко, Маша Єфросиніна та інші.

Британська освітня платформа BecomingX була створена у 2020 році, і зараз на ній зареєстровані тисячі користувачів з 19 країн. Співзасновниками платформи є британський мандрівник та амбасадор UNITED24 Беар Гріллз і соціальний підприємець Пол Герні.

Можливості платформи: прогулятися Марсом та послухати поради знаменитостей

Також користувачі BecomingX зможуть опанувати нові навички, почувши про досвід українських та світових лідерів думок і знаменитостей, серед яких Джулія Робертс, Ченнінг Тейтум, Кортні Кокс, Андрій Шевченко, Маша Єфросиніна, Володимир Кличко, Еліна Світоліна та інші.

Крім фільмотеки з відео від українських та світових знаменитостей, платформа має окремі розділи для шкіл, зокрема надає безплатний доступ до найстарішої у світі енциклопедії Britannica (підписка на яку для користувачів інших країн коштує від 1200 фунтів), онлайн-платформи викладання та навчання CENTURY, проєктів ITSkills4U та Da Vinci, а також 3D-турів найвідомішими у світі музеями, парками та навіть поверхнею Марсу.

Після проходження курсів можна отримати сертифікати. Для користування платформою потрібно зареєструватися на сайті.

Джерело: https://happymonday.ua/