Інкубатор демократичних ініціатив запрошує взяти участь у вебінарі «Стрес, травматична подія та травматичний стрес у контексті правничої роботи», де ми розглянемо актуальні питання, пов’язані зі стресом і його впливом на надання правничої допомоги, особливо в умовах війни. Вебінар передбачає презентацію експертки-психологині, яка поділиться своїми знаннями та досвідом, а також сесію запитань-відповідей, де учасники та учасниці зможуть отримати відповіді на поставлені запитання.


Цей вебінар — перший із п’яти вебінарів у межах проєкту «Сила права: підхід, інформований про травму, в правничій роботі», який реалізується за підтримки проєкту Ради Європи «Посилення судових та позасудових засобів захисту прав осiб, постраждалих від війни в Україні». Учасники та учасниці вебінарів будуть запрошені на воркшопи в межах проєкту, під час яких зможуть відпрацювати отримані знання.


Коли?


25 червня, 16:00‒18:00


Де?


Онлайн-зустріч на платформі Zoom.


Кого запрошуємо?


Правники та правчині, адвокати та адвокатки, правоохоронці та правоохоронниці, судді. Вебінар може стати у нагоді всім, хто цікавиться цією темою.


Обговоримо:


типи стресу та їхній вплив на життя;

біологічні й психологічні аспекти стресу;

методи діагностувати рівню стресу;

визначення травматичної події та її наслідків;

що таке травматичний стрес: симптоми, ознаки та наслідки на фізичне і психічне здоров’я;

особливості роботи з клієнтами та клієнтками, що пережили травматичні події.

Учасники та учасниці вебінару отримають сертифікат про участь.


Хто проводить?


Спікерка: Марина Діденко, PhD у галузі психологія, психологиня-практик із 15-річним досвідом, бізнес-тренерка, викладачка університету, авторка науково-популярних статей, тренінгів та онлайн-курсів, медіа психологиня, членкиня Української асоціації організаційних психологів та психологів праці.


Модератор: Назарій Боярський, член Правління ГО «Інкубатор демократичних ініціатив», член тренерського пулу Департаменту у справах молоді Ради Європи, співавтор «Посібника з навчального курсу з молодіжної роботи, інформованої про травму».


Як взяти участь?


До 24 червня включно заповніть коротку анкету: https://forms.gle/3Cgpr9iUrcoeF89D6


Участь безоплатна.


Джерело: https://www.prostir.ua