Захід 1 - Манглісі, Грузія

Дата: 2-8 вересня 2024

Захід 2 - Діліжан, Вірменія

Дата : 25 листопада - 1 грудня 2024

Це двоетапний тренінг, спрямований на подолання підвищеного стресу та проблем психічного здоров'я серед молоді в постпандемічну епоху. Програма переосмислює конфлікти як можливості для зростання, використовуючи ненасильницьке спілкування (ННС), самоусвідомлення та драматичні техніки, такі як театр пригноблених та психодрама, щоб покращити розуміння молодіжними працівниками та управління цими питаннями.

Проект має на меті озброїти молодіжних працівників новими навичками для ефективного управління стресом та емоційної підтримки, підвищення життєстійкості та емоційного інтелекту молодих людей.

Profile учасників:

Маєте досвід з конфліктними ситуаціями, що дозволяє групі вчитися на різних типах досвіду, знайомитися зі свіжими перспективами та стратегіями, що працюють протягом тривалого часу;

Маєте базові знання та розуміння підходів до розбудови миру, зокрема у сфері молодіжної роботи;

At хоча б базові знання та розуміння миротворчої освіти як освітнього інструменту в молодіжній роботі;

Досвід роботи з молоддю у сфері молодіжної роботи освітніми засобами;

Керували щонайменше 1 місцевою або міжнародною освітньою програмою (молодіжний обмін, семінар тощо) для молоді з питань миротворчості, громадянської освіти або освіти у сфері прав людини.

Хороший рівень англійської мови, щоб слідкувати за курсами та робити свій внесок у них;

Бажання та можливість взяти повноцінну участь у двох навчальних курсах.

Проживання та харчування забезпечується організаторами. Кошти на проїзд компенсуються. Для участі необхідно сплатити організаційний внесок у розмірі 2000 грн.

Для участі в відборі заповніть аплікаційну форму до 15 липня https://forms.gle/agniGB2Biuc5khUC6

Джерело: https://www.facebook.com/tviyspace