Чим кримінальна юстиція відрізняється від інших секторів юстиції, яких трансформацій зазнала система за роки незалежності та чим живе сьогодні — про це і не тільки ви зможете дізнатися під час Літньої школи з кримінальної юстиції для студентів-правників!

Коли: 12-16 серпня 2024 р.

Де: м. Львів (вул. Стрийська, 29а).

Хто може взяти участь: студенти 3-6 курсів юридичних спеціальностей.

Школа з кримінальної юстиції триватиме п’ять днів, протягом яких учасники відвідають змістовні та інтерактивні лекції, розбір реальних кейсів, обговорення етичних дилем, дебати і прототипи муткортів. Найголовніше — кожен учасник матиме змогу наживо поспілкуватись з практиками, які вже сьогодні докладають зусиль для трансформації системи.

Це лише короткий перелік питань, відповідь на які ви отримаєте під час навчання:

- Чим кримінальна юстиція відрізняється від інших секторів юстиції?

- Яких трансформацій зазнала система за роки незалежності?

- Чим кримінальна юстиція живе сьогодні?

Якщо ви не зі Львова та не знаєте, де зупинитись на період Школи, то хвилюватись не варто, адже активності, а також проживання учасників, відбуватимуться на базі Школи права Українського католицького університету, а організатори покриють усі витрати.

Аплікаційна форма: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScPC4p5Jkbhhz5ewJSS5vtd3gm0NO3SGA6_z-HrnUrZKV1VTw/viewform

Дедлайн: 21 липня 2024 р., 23:59.

Літня школа з кримінальної юстиції реалізується JustGroup за підтримки проєкту «Трансформаційне відновлення задля безпеки людей в Україні», що фінансується Урядом Японії та впроваджується UNDP в Україні та у партнерстві зі Верховним Судом, Школою права УКУ та Факультетом правничих наук НаУКМА.

Джерело: https://t.me/internationalyouthopportunities