Що для вас та вашої країни означають такі поняття, як «рівність», «недискримінація», «різноманітність», «життя разом», «інклюзія меншин», «ґендерна рівність»?

Розкажіть про це за допомогою фотографій, взявши участь у фотоконкурсі #PGG4Citizens: «Моє майбутнє без дискримінації».

Фотографії має бути зроблено у Азербайджані, Білорусі, Вірменії, Грузії, Республіці Молдова чи Україні.

Найкращі фотографії будуть виставлені на онлайн-каналах Ради Європи.

Конкурс відкрито з півночі за центральноєвропейським часом 4 жовтня 2020 року до півночі за центральноєвропейським часом 15 листопада 2020 року.

Фотокартку з назвою або підписом англійською мовою, у якому має бути не більше 40 слів, слід розмістити в Instagram за допомогою хештегу #PGG4Citizens і затегавши обліковий запис Ради Європи в Instagram @councilofeurope.

Фотоконкурс #PGG4Citizens «моє майбутнє без дискримінації» має на меті:

  • Підвищити обізнаність про права людини, верховенство права та демократію і зацікавленість цими проблемами в регіоні;
  • Пропагувати важливість різноманітності, толерантності, рівності та пов’язаних із цим наративів для боротьби з дискримінацією, злочинами на ґрунті ненависті та мовою ненависті;
  • Підвищити обізнаність про партнерство між Європейським Союзом та Радою Європи, заходи у рамках цього партнерства та його ключове послання: «Європейський Союз і Рада Європи співпрацюють із країнами Східного партнерства задля просування належного врядування та поліпшення життя громадян».

Найкращі фотографії буде оголошено 1 грудня 2020 року, і їм буде присуджено сертифікати Ради Європи. Крім того, найкращі фотографії та імена переможців будуть виставлені на вебсайті Програми.

 

Джерело: https://pjp-eu.coe.int/uk/web/pgg2/improving-the-lives-of-citizens-through-better-governance/photo-competition