Дата проведення: 3 - 6 листопада 2020 року

Місце проведення: online (платформа Zoom)

Якими вміннями та навичками має володіти сучасний викладач приватного права? Уміти ефективно проводити інтерактивні заняття в режимі онлайн, використовувати сучасні підходи в організації самостійної роботи студентів, розвивати навички юридичного письма, готувати студентів до складання Єдиного фахового вступного випробування на правничу магістратуру? Це далеко не повний перелік нових компетентностей, якими мають володіти викладачі приватного права для того, щоб готувати конкурентоспроможних юристів.

Якщо Ви викладаєте приватно-правові дисципліни або навчаєтесь в аспірантурі з відповідної спеціальності, Координатор проектів ОБСЄ в Україні пропонує удосконалити Вашу підготовку у цих сферах та запрошує взяти участь в Осінній школі «Методика викладання галузевих юридичних дисциплін приватно-правового сегменту».

Учасники матимуть змогу прослухати онлайн лекції провідних українських та міжнародних експертів та удосконалити свої знання і навички у сфері методології викладання лекцій та практичних занять в режимі online, підготовки презентацій, роботи з тестами та підготовки студентів до ЄФВВ.

Усі охочі приєднатися до роботи Осінньої школи мають заповнити гугл-форму: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfGeLMAWJ8iJp5DzPh0oSK4T-TdTrFa51xhX9GZqyoIfDUaIQ/viewform до 31 жовтня 2020 року включно.

 

Джерело: https://www.facebook.com/308459956175049/posts/1289673881386980/?extid=0&d=n