Дата та час проведення: 15 грудня 2020 року, 14.00

Місце проведення: платформа Zoom

Запрошуємо до участі в роботі Всеукраїнського науково-методичного семінару «Методика викладання європейської інтеграції» у межах проєкту Еразмус+ напряму ім. Жана Моне «Європейська політична інтеграція: історична ретроспектива та сучасність» (621046-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE).

Мета семінару:

  • обговорення досвіду застосування методів викладання європейської інтеграції учасниками заходу;
  • поєднання власних освітніх практик із зарубіжним досвідом;
  • аналіз сучасного стану та обмін найкращими освітніми практиками європейських досліджень для різних цільових аудиторій;
  • набуття практичних знань про педагогічні навички для викладання різних аспектів європейської інтеграції.

Очікувані результати:

Формулювання рекомендацій щодо розробки методів викладання навчальних дисциплін з питань європейської інтеграції для різних груп слухачів в Україні.

Довгострокові перспективи:

Учасники зможуть використовувати набуті знання й досвід, отримані під час семінару, у своїй викладацькій діяльності, для вдосконалення своїх професійних навичок викладання відповідно до сучасних вимог щодо засвоєння матеріалів з питань європейської інтеграції.

Реєстрація до 13 грудня 2020 року за посиланням

 

Джерело: https://erasmusplus.org.ua/novyny/3151-zaproshuiemo-do-uchasti-v-roboti-vseukrainskoho-naukovo-metodychnoho-seminaru.html?fbclid=IwAR1ip2NUyFwkQgeUOohb8SXzfHXJuJHurTl4PYOvXWzvHFPnnITdJEgZzY0