Відповідно до програми освітнього обміну між Міністерством освіти і науки України та Міністерством людських ресурсів Угорщини на 2016-2018 роки, яку продовжено до 31 грудня 2021 року, угорська сторона надає стипендії для українських громадян на навчання в Угорщині.

Навчання відбуватиметься за кількома програмами на освітніх рівнях «Бакалавр» і «Магістр» та освітньо-науковому рівні «Доктор філософії».

Термін подання заявок – 15 січня 2021 року.

Для подання документів апліканти мають заповнити онлайн-анкету. В електронному форматі скановані PDF документи необхідно надіслати на електронну адресу МОН [email protected], зазначивши в темі листа «Стипендії на навчання в Угорщині 2021».

Із детальною інформацією про програму можна ознайомитися за покликанням та в інформаційному бюлетені для бакалаврських та магістерських програм, а також в інформаційному бюлетені для програм на здобуття ступеня «Доктор філософії».

Подробиці: https://mon.gov.ua/ua/news/uryad-ugorshini-vidiliv-gromadyanam-ukrayini-stipendiyi-dlya-navchannya-na-2021-2022-navchalnij-rik