Координатор проектів ОБСЄ в Україні у співпраці з Українською школою урядування (УШУ) організовує загальну професійну (сертифікатну) програму підвищення кваліфікації державних службовців «Тренінг для тренерів з питань кібергігієни», що реалізовується в рамках проекту «Посилення спроможностей українських державних органів у сфері кібергігієни та кібербезпеки» за підтримки уряду Сполученого Королівства.

Метою програми є підвищення рівня спроможності учасників щодо використання інтерактивних методик навчання дорослих з питань правильного поводження з інформацією у кіберсфері, а також формування в учасників навичок безпечної роботи із засобами комп’ютерної техніки в державному органі / органі місцевого самоврядування.

Розклад тренінгів наступний:

  • 10-12 березня (I група) - м. Одеса
  • 15-17 березня (II група) - м. Львів

Для участі в конкурсі необхідно до 21 лютого 2021 року заповнити Google-форму за посиланням: https://is.gd/Qx7von. Також потрібно додати в архів та прикріпити до форми короткий мотиваційний лист із зазначенням досвіду проведення тренінгів або інших видів навчання разом із сертифікатом про успішне завершення онлайн курсу «Основи кібергігієни». Форма завантаження документів знаходиться за адресою: https://is.gd/WaXXbO.

Потенційні учасники навчання – державні службовці категорії «Б» та «В», посадові особи місцевого самоврядування, працівники закладів післядипломної освіти, навчальних і наукових закладів, установ та організацій тощо, у тому числі фізичні особи, що здійснюють підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

Кандидати, які успішно пройдуть відбір, отримають підтвердження до 26.02.2021 року та персональне запрошення на тренінг для тренерів (ToT).

Джерело:

https://www.osce.org/uk/project-coordinator-in-ukraine/477640