Дата проведення: 14 червня 2021 (All day) - 2 липня 2021 (All day)

Місце проведення: м. Дніпро, Одеса та Львів, Україна

Організатор(и): Координатор проектів ОБСЄ в Україні у співпраці із Українською школою урядування

Координатор проектів ОБСЄ в Україні у співпраці з Українською школою урядування (УШУ) організовує загальну професійну (сертифікатну) програму підвищення кваліфікації державних службовців «Тренінг для тренерів з питань кібергігієни».

Метою програми є підвищення рівня спроможності учасників щодо використання інтерактивних методик навчання дорослих з питань правильного поводження з інформацією у кіберсфері, а також формування в учасників навичок безпечної роботи із засобами комп’ютерної техніки в державному органі / органі місцевого самоврядування.

Навчання відбуватиметься за наступним графіком (міста та дати можуть змінитися через ситуацію з COVID-19):

  • 14-16 червня (м. Дніпро)
  • 23-25 червня (м. Одеса)
  • 30 червня - 2 липня (м. Львів)

Для участі в конкурсі необхідно до 17 травня 2021 року заповнити Google-форму за посиланням: https://is.gd/Qx7von. Також потрібно додати в архів та прикріпити до форми короткий мотиваційний лист із зазначенням досвіду проведення тренінгів або інших видів навчання разом із сертифікатом про успішне завершення онлайн курсу «Основи кібергігієни». Форма завантаження документів знаходиться за адресою: https://is.gd/WaXXbO.

Потенційні учасники навчання – державні службовці категорії «Б» та «В», посадові особи департаментів інформаційних технологій обласних державних адміністрацій та міських рад,  працівники закладів післядипломної освіти, навчальних і наукових закладів, установ та організацій тощо, у тому числі фізичні особи, що здійснюють підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування з інформаційних технологій, кібербезпеки, кібергігієни або інших дотичних дисциплін.

Кандидати, які успішно пройдуть відбір, отримають підтвердження до 28 травня 2021 року та персональне запрошення на тренінг для тренерів (ToT).

Оголошення про конкурс знаходиться у додатку. У разі виникнення питань або потреби у додатковій інформації, просимо звертатись до пані Ольги Войтович, Національної спеціалістки проектів Координатора проектів ОБСЄ в Україні [email protected]  або до пана Дімітрі Караконстянтина, за тел.: +38 067 650-31-95.

Проект «Посилення спроможностей українських державних органів у сфері кібергігієни та кібербезпеки» реалізовується Координатором проектів ОБСЄ в Україні за підтримки уряду Німеччини та Сполученого Королівства.

 

Джерело: https://www.osce.org/uk/project-coordinator-in-ukraine/483899