Сьогодні Кабінет Міністрів України схвалив проєкт Указу Президента «Про Стратегію комунікації державної політики євроатлантичної інтеграції України на період до 2025 року». 

Мета рішення — досягти стратегічного курсу країни на набуття повноправного членства в НАТО та забезпечити підтримку українцям державної політики у сфері євроінтеграції.

Наступний крок — розробити та затвердити у тримісячний строк план заходів щодо реалізації цієї Стратегії.

 «Курс на членство в НАТО для України незворотній і саме зараз ми маємо необхідну єдність на усіх рівнях: політичному, суспільному, практичному. Але в контексті постійних загроз нових хвиль гібридної агресії з боку Російської Федерації ми бачимо намір зруйнувати наш прогрес та єдність щодо нашого стратегічного курсу на членство в Альянсі. Відтак важливо формувати власну інформаційну гігієну та поширювати максимум правдивої інформації про те, що таке НАТО насправді, про переваги, які дає співпраця України з НАТО, і яку велику кількість трансформацій ми проходимо для того, щоб відповідати політичним, економічним, правовим і військовим критеріям для членства в Альянсі», — коментує рішення Ольга Стефанішина.

Деталі: https://mkip.gov.ua/news/5441.html

 

Джерело: https://www.facebook.com/971688062945814/posts/4025991780848745/?d=n