Конференція "Zoom in на діалог: чи працює технологія у новій реальності та турбулентності?" буде проведена 21 грудня 2021 року у Києві та онлайн.

Координатор проектів ОБСЄ в Україні організовує конференцію «Zoom in на діалог: чи працює технологія у новій реальності та турбулентності?», в ході якої планується спільно з партнерами проаналізувати вплив останніх двох років на реалізацію діалогових ініціатив в Україні, обговорити бар'єри та потенціал розвитку даної сфери, актуалізувати запит різних акторів на діалогові інструменти на національному та локальному рівні. У конференції візьмуть участь представники державних органів влади, органів місцевого самоврядування, громадських організацій, міжнародних організацій, програм та проектів, що працюють з темами діалогу, публічними консультаціями та супроводом реформ, а також експерти у сфері діалогу.

Конференція відбуватиметься у комбінованому форматі. Захід з особистою пристністю буде побудований на поєднанні дискусійних панелей, фасилітації та роботи в малих групах, ярмарки продуктів Координатора проектів ОБСЄ та партнерів у сфері діалогу. Для учасників, які не зможуть долучитись особисто, буде передбачена можливість участі дистанційно, через перегляд онлайн-трансялції та надання своїх питань та коментарів в чаті. Якщо бажаєте взяти участь в конференції, заповніть заявку на участь за посиланням до кінця дня 13 грудня 2021 р. Оскільки кількість учасників обмежена, ми не гарантуємо участь всіх, хто заповнить цю заявку. Якщо Ваша участь буде підтверджена, Ви отримаєте електронний лист з програмою та логістичною інформацією.

Захід проводитиметься із дотриманням вимог, пов'язаних із пандемією COVID-19. Від учасників буде вимагатися наявність сертифікату про вакцинацію або негативного результату ПЛР чи експрес-тестування на COVID-19, яке проведено не більше, ніж за 72 години до початку заходу. Учасникам буде надана можливість пройти експрес-тестування на COVID-19 перед початком заходу.

Джерело: https://www.osce.org/uk/project-coordinator-in-ukraine/507422

https://www.osce.org/files/imagecache/10_large_gallery/f/images/hires/f/1/507413_1.jpg?1638964003