V Міжнародна програма наукового стажування
 
“Нобелівські Лауреати: Вивчення Досвіду та Професійних Досягнень для Формування Успішної Особистості та Трансформації Оточуючого Світу“ у Дубаї, Осло, Стокгольмі, Римі, Бургасі, Нью-Йорку, Єрусалимі, Пекіні.
 
Понад 200 Нобелівських лауреатів разом з Вами протягом 1,5 місяця.
 
(180 годин чистого Натхнення, Ідей, Досвіду та Нових Знань)
 
Для  фізиків, математиків, медиків, біологів, хіміків, економістів, філологів, лінгвістів, юристів, істориків, політологів, міжнародників, географів, філософів, фахівців з держуправління, технічних, природничих та педагогічних наук.
 
The International Historical Biographical Institute (Dubai ­ - New York – Rome – Burgas - Jerusalem - Beijing), відповідно до двосторонніх домовленостей про інвестиції, інновації та науково-технічну співпрацю між ОАЕ та Україною, досягнутих в ході Офіційного візиту Президента України Зеленського В.О. до ОАЕ 14-15 лютого 2021 року та наданих міжурядових гарантій, а також відповідно до Меморандуму між Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України та Міністерством вищої освіти і наукових досліджень Об'єднаних Арабських Еміратів про співробітництво в галузі вищої освіти і наукових досліджень від 26.11.2012 р.,  запрошує керівників закладів освіти і науки, наукових та науково-педагогічних працівників взяти участь у V Міжнародній програмі наукового стажування “Нобелівські Лауреати: Вивчення Досвіду та Професійних Досягнень для Формування Успішної Особистості та Трансформації Оточуючого Світу“ у Дубаї, Осло, Стокгольмі, Римі, Бургасі, Нью-Йорку, Єрусалимі, Пекіні.  Вона фінансується за рахунок міжнародного  гранту в еквіваленті EUR 1 200 000, наданого IHBI за фінансової підтримки  ОАЕ, Італії, США, Ізраїлю та Китаю, а також залучення благодійних внесків.
 
Ви прослухаєте лекції та виступи відомих світових лідерів в сфері політики, бізнесу, науки, культури, освіти, зокрема, Мухаммада Юнуса, Аунг Санг Су Чжі, Леха Валенси, Ольги Токарчук, Роберта Енгля, Чарльза Райса, Джона Гуденафа, Воле Соинке, Луїзи Глюк, Харві Алтера, Азіза Санкара, Михайла Горбачова, Світлани Алексієвич, Джиммі Картера  та інших.
 
Забезпечується переклад або субтитрування, крім того наявна можливість дивитися в оригіналі англійською мовою з субтитрами.
 
Форма участі: дистанційна, в режимі відеозапису, що дозволяє переглядати виступи та лекції в зручний для себе час(зранку, по обіді, ввечері, вночі).
 
Тривалість Програми: з 24 червня по 20 серпня 2022 року.
 
Вручення Міжнародних Сертифікатів: 18-20 серпня 2022 року.
 
В програмі беруть участь понад 200 Нобелівських лауреатів.
 
 
Джерело: