Молодіжний обмін ERASMUS+ «Leaders for Democracy»

Місце: Otrokovice, the Czech Republic
Дати: 01-09.06.2022
Фінансові умови: проєкт фінансується програмою Erasmus+. Витрати на проїзд (туди-назад) покриваються у межах певного ліміту (дивись інфопак). Харчування та проживання на весь час проєкту покривається на 100%.
 
УВАГА! Шукаємо українських учасників, які є резидентами або мають тимчасовий притулок в країнах: Чехія, Сербія, Хорватія, Румунія, Італія, Греція або Туреччина!
Тобто, ви можете подати заявку та брати участь, лише якщо ви є постійним резидентом або тимчасовим жителем однієї з цих країн.
 
Детальний інфопак проєкту: https://drive.google.com/file/d/1XIHP6rzdv9IeQgqP-fqQjmVHlwE-EVsT/view?fbclid=IwAR1aRlYG6zSATGc7kImPEqfEYINPCrEFrnq91j_D9Ni_p6DLb1dtVyXwBJg 
 
Тема проєкту обміну є надзвичайно важливою та часто не поміченою в нашому суспільстві. Ми будемо тестувати прямі та представницькі типи демократії, моделювати та говорити про дефектні демократії в Європі та шукати рішення проблем молодіжної участі. Також, ми будемо тренувати свої навички дебатів, презентації та міжнародної групової роботи.
 
Це звучить надто складно перед літом? Повірте, що це можна зробити у веселій формі за допомогою неформальної освіти. Зареєструйтеся нижче та приходьте самі переконатися та отримати цей досвід.
 
Профіль учасників: 
- вік 18-30 років (груп-лідери 18+);
- молодь, яка зацікавлена дізнатися про молодіжне лідерство, європейську демократію та адвокацію локальних ініціатив/проєктів.
 
Заявка на проєкт: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfnStvticU15Fzz4-6WcKw1DXyLkYf93-_1VcYccKGCgin4Lg/viewform?fbclid=IwAR3Gb8ppoJZryV8Xb35UTOTcOS2MasmfZZUyPiFIcz4hJLEGaExv60ADzK0
 
Джерело: